Phupha Aonang Resort and Spa

Güney Tayland, Ao Nang
Phupha Aonang Resort and Spa Genel
Phupha Aonang Resort and Spa Dış Mekan
Phupha Aonang Resort and Spa Kahvaltı
Phupha Aonang Resort and Spa Yerinde Yemek
Phupha Aonang Resort and Spa Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Phupha Aonang Resort and Spa
395 Moo 2, Soi 13, Aonang Muang Güney Tayland, Ao Nang

Phupha Aonang Resort and Spa misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Doğu Railay Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda Phupha Aonang Resort and Spa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Ground floor
Room
Superior Twin
Room
Superior Upper floor
Room
Deluxe Ground floor
Room
Deluxe Upper floor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x