Frank Ao Nang Krabi Resort

Ao Nang
Frank Ao Nang Krabi Resort Öne Çıkan Resim
Frank Ao Nang Krabi Resort Dış Mekan
Frank Ao Nang Krabi Resort Dış Mekan
Frank Ao Nang Krabi Resort Dış Mekan
Frank Ao Nang Krabi Resort Dış Mekan
Image More +130 fotoğraf
Frank Ao Nang Krabi Resort
901 Soi 13, Moo 2 , Ao Nang

Frank Ao Nang Krabi Resort misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Doğu Railay Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Room with Mountain View Wing B
Room
Standard Oda
Room
Superior Room with Mountain View Wing A
Room
Superior Bungalov
Room
Deluxe Room with Mountain View
Room
Deluxe Room with Pool Access
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x