Aonang Mountain View Hotel

Güney Tayland, Ao Nang
Aonang Mountain View Hotel Genel
Aonang Mountain View Hotel Öne Çıkan Resim
Aonang Mountain View Hotel Dış Mekan
Aonang Mountain View Hotel Dış Mekan
Aonang Mountain View Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Aonang Mountain View Hotel
680 Soi 11/1 Tambol Ao Nang Güney Tayland, Ao Nang

Bu apart otel misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Shell Cemetery ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Nopparat Thara Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu) sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x