Villa Sky Li By Nagisa Bali

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa Sky Li By Nagisa Bali Öne Çıkan Resim
Villa Sky Li By Nagisa Bali Dış Mekan
Villa Sky Li By Nagisa Bali Dış Mekan
Villa Sky Li By Nagisa Bali Dış Mekan
Villa Sky Li By Nagisa Bali Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Villa Sky Li By Nagisa Bali
Jl. Laksamana No. 22 Laksmana Villas Estate Lesser Sunda Islands, Seminyak

Villa Sky Li By Nagisa Bali misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, Restoranlar Sokağı ve Petitenget Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Legian Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimiz için odalarımızda özel havuz ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x