Villa Balimu

Seminyak
Villa Balimu Öne Çıkan Resim
Villa Balimu Dış Mekan
Villa Balimu İç Mekan
Villa Balimu Yerinde Yemek
Villa Balimu Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Villa Balimu
Jl. Kayu Aya Gang Astina Pura , Seminyak

Villa Balimu misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, Restoranlar Sokağı ve Petitenget Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Seminyak Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Legian Plajı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Villa Balimu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Elite Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x