d'primahotel Seminyak

Lesser Sunda Islands, Seminyak
d'primahotel Seminyak Genel
d'primahotel Seminyak Öne Çıkan Resim
d'primahotel Seminyak Dış Mekan
d'primahotel Seminyak İç Mekan
d'primahotel Seminyak Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
d'primahotel Seminyak
Jl. Kayu Jati No 16 Lesser Sunda Islands, Seminyak

D'primahotel Seminyak misafirlere Seminyak merkezinde, Restoranlar Sokağı yakınında ve Petitenget Hindu Tapınağı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Seminyak Plajı ile 1 mi (1,7 km) ve Legian Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Jen Deli ideal; otelin havuz kenarı restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Süit
Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x