Des Indes Villas

Seminyak
Des Indes Villas Genel
Des Indes Villas Öne Çıkan Resim
Des Indes Villas Dış Mekan
Des Indes Villas İç Mekan
Des Indes Villas İç Mekan
Image More +75 fotoğraf
Des Indes Villas
Jalan Kayu Aya, Gang Astina Pura No. 3 , Seminyak

Des Indes Villas misafirlere Seminyak (Laksmana) bölgesinde, Restoranlar Sokağı yakınında ve Petitenget Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seminyak Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Legian Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x