Villa Rosa Maldives

Feridhoo
Villa Rosa Maldives Genel
Villa Rosa Maldives Genel
Villa Rosa Maldives Genel
Villa Rosa Maldives Öne Çıkan Resim
Villa Rosa Maldives Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Villa Rosa Maldives
Asaree Goalhi , Feridhoo

Villa Rosa Maldives misafirlere Feridhoo bölgesinde, plaj yakınında, Nika Island Resort & Spa ve Sunset Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Mathiveri Feribot Terminali ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gaathafushi Adası ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda Villa Rosa Maldives misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

5 klimalı oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçeli
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x