Sevinex Inn

Feridhoo
Sevinex Inn Genel
Sevinex Inn Genel
Sevinex Inn Öne Çıkan Resim
Sevinex Inn Dış Mekan
Sevinex Inn Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Sevinex Inn
Sosun Magu , Feridhoo

Sevinex Inn misafirlere Feridhoo bölgesinde, okyanus kıyısında, Dhinnolhu Finolhu yakınında ve Nika Island Resort & Spa ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Sunset Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Mathiveri Feribot Terminali ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x