Asaa View

Feridhoo
Asaa View Öne Çıkan Resim
Asaa View Dış Mekan
Asaa View Dış Mekan
Asaa View Dış Mekan
Asaa View Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Asaa View
AA Feridhoo Asaa , Feridhoo

Feridhoo bölgesindeki Asaa View konaklamanızda, Dhinnolhu Finolhu yakınında ve Nika Island Resort & Spa ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Mathiveri Finolhu ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gaathafushi Adası ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut.

Misafirler için 7 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x