The Castaway Retreat

Feridhoo
The Castaway Retreat Genel
The Castaway Retreat Öne Çıkan Resim
The Castaway Retreat Dış Mekan
The Castaway Retreat Dış Mekan
The Castaway Retreat Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
The Castaway Retreat
Husnuheena Magu , Feridhoo

The Castaway Retreat konaklamanızda Feridhoo bölgesinde, plaj yakınında, Gaathafushi Adası ve Malhoss Thila ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Himendhoo Thila ile 0,1 km (0,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Dubleks
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x