Villa Kamadhoo

Baa Atoll, Kamadhoo
Villa Kamadhoo Öne Çıkan Resim
Villa Kamadhoo Dış Mekan
Villa Kamadhoo Yerinde Yemek
Villa Kamadhoo Yerinde Yemek
Villa Kamadhoo Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Villa Kamadhoo
Miskimagu Street Baa Atoll, Kamadhoo

Kamadhoo Adası ziyaretinizde Villa Kamadhoo, okyanus kıyısında ve Kihaadhuffaru Adası Plajı ve Kihaadhuffaru Adası İskelesi bölgesinde sizi bekliyor. Bu plaj olan pansiyon Hanifaru Körfezi ve Gemendhoo ile aynı bölgededir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

5 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x