Tropical Biosphere Hotel

Baa Atoll, Kamadhoo
Tropical Biosphere Hotel Öne Çıkan Resim
Tropical Biosphere Hotel Dış Mekan
Tropical Biosphere Hotel Dış Mekan
Tropical Biosphere Hotel İç Mekan
Tropical Biosphere Hotel İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Tropical Biosphere Hotel
Kamadhoo Baa Atoll, Kamadhoo

Tropical Biosphere Hotel, Kamadhoo Adası konaklamanızda, okyanus kıyısında ve Kihaadhuffaru Adası Plajı ve Kihaadhuffaru Adası İskelesi bölgesinde sizi bekliyor. Bu otel Hanifaru Körfezi ve Gemendhoo ile aynı bölgededir.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x