Clarks Exotica Kamadhoo Maldives

Baa Atoll, Kamadhoo
Clarks Exotica Kamadhoo Maldives Genel
Clarks Exotica Kamadhoo Maldives Genel
Clarks Exotica Kamadhoo Maldives Genel
Clarks Exotica Kamadhoo Maldives Genel
Clarks Exotica Kamadhoo Maldives Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Clarks Exotica Kamadhoo Maldives
The Hawks Kamadhoo Shore Tank, Copy Goalhi, Baa atoll Kamadhoo Baa Atoll, Kamadhoo

Kamadhoo Adası bölgesindeki Clarks Exotica Kamadhoo Maldives konaklamanızda, Kihaadhuffaru Adası Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Kihaadhuffaru Adası İskelesi ile 8 mi (12,9 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hanifaru Körfezi ile 8,6 mi (13,9 km) ve Gemendhoo ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Clarks Exotica Kamadhoo Maldives misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Pent
Pent House with Terrace & 360 Degree view of Ocean
Room
Executive Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x