Ithaa Inn Kamadhoo

Baa Atoll, Kamadhoo
Ithaa Inn Kamadhoo Genel
Ithaa Inn Kamadhoo Genel
Ithaa Inn Kamadhoo Genel
Ithaa Inn Kamadhoo Genel
Ithaa Inn Kamadhoo Genel
Image More +34 fotoğraf
Ithaa Inn Kamadhoo
Feeroze Magu Baa Atoll, Kamadhoo

Kamadhoo Adası ziyaretinizde Ithaa Inn Kamadhoo, okyanus kıyısında ve Kihaadhuffaru Adası Plajı ve Kihaadhuffaru Adası İskelesi bölgesinde sizi bekliyor. Bu plaj olan pansiyon Hanifaru Körfezi ve Gemendhoo ile aynı bölgededir.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 6 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x