Villa Irini Kamari

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Villa Irini Kamari Öne Çıkan Resim
Villa Irini Kamari Dış Mekan
Villa Irini Kamari Dış Mekan
Villa Irini Kamari Dış Mekan
Villa Irini Kamari Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Villa Irini Kamari
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Villa Irini Kamari misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Kamari Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Antik Thira ile 1,9 mi (3,1 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı (Golf View)
Family
Family Apart Daire
Room
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda (Semi Basement)
Room
Stüdyo
Room
Stüdyo (3pax)
Room
Stüdyo, Havuz Manzaralı (Golf View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x