Makris Beach Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Makris Beach Hotel Genel
Makris Beach Hotel Genel
Makris Beach Hotel Genel
Makris Beach Hotel Genel
Makris Beach Hotel Genel
Image More +129 fotoğraf
Makris Beach Hotel
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Makris Beach Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Kamari Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Antik Thira ile 2 mi (3,2 km) ve Athinios Limanı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Prince ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor.

20 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Suite, One Bedroom, Hot Tub, Sea View
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
One
One Bedroom Suite with jetted tub

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x