Hippocampus Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Hippocampus Hotel Genel
Hippocampus Hotel Genel
Hippocampus Hotel Genel
Hippocampus Hotel Genel
Hippocampus Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +63 fotoğraf
Hippocampus Hotel
Main Street, Kamari, Greece Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Hippocampus Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Kamari Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Antik Thira ile 1,9 mi (3,1 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Hippocampus Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Double Room with Plunge Pool
Maisonette
Maisonette
Large
Large Deluxe Room with Plunge Pool
Junior
Junior Suite, Pool View with Plunge pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x