Preka Maria Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Preka Maria Hotel Öne Çıkan Resim
Preka Maria Hotel Dış Mekan
Preka Maria Hotel Dış Mekan
Preka Maria Hotel Dış Mekan
Preka Maria Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Preka Maria Hotel
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Preka Maria Hotel misafirlere Santorini bölgesinde, havaalanı yakınında, Athinios Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kamari Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Antik Thira ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Stüdyo
Stüdyo (for 2)
Apart
Apart Daire (4 persons)
Apart
Apart Daire (for 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x