Villa in Blue

Negros Adası, Masaplod
Villa in Blue Öne Çıkan Resim
Villa in Blue Kahvaltı
Villa in Blue Yerinde Yemek
Villa in Blue Oda Manzaraları
Villa in Blue Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Villa in Blue
KM 18 Masaplod Sur Negros Adası, Masaplod

Villa in Blue misafirlere Dauin bölgesinde, plajda ve Dauin Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Malatapay Pazarı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Talinis Dağı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Sea Dream Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Özel Banyo, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x