Mike's Dauin Beach Resort

Negros Adası, Dauin
Mike's Dauin Beach Resort Genel
Mike's Dauin Beach Resort Genel
Mike's Dauin Beach Resort Öne Çıkan Resim
Mike's Dauin Beach Resort Dış Mekan
Mike's Dauin Beach Resort Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Mike's Dauin Beach Resort
District III Poblacion Negros Adası, Dauin

Mike's Dauin Beach Resort konaklamanızda Dauin bölgesinde, Dauin Kilisesi ile 0,7 km (0,4 mi) ve Malatapay Pazarı ile 12,5 km (7,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Belfry ile 13,9 km (8,7 mi) ve St Catherine of Alexandria Cathedral ile 13,9 km (8,7 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan On site Bar Restaurant misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Denize Bakan
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x