Sea Dream Resorts

Negros Adası, Dauin
Sea Dream Resorts Genel
Sea Dream Resorts Öne Çıkan Resim
Sea Dream Resorts Dış Mekan
Sea Dream Resorts Dış Mekan
Sea Dream Resorts Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Sea Dream Resorts
Sea Dream Drive Masaplod Sur Negros Adası, Dauin

Sea Dream Resorts konaklamanızda Dauin bölgesinde, Casaroro Şelaleleri ile 23 km (14,3 mi) ve Sumilon Adası ile 39,3 km (24,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Sumilon Adası Plajı ile 39,6 km (24,6 mi) ve Balanan Gölü Park ile 42,3 km (26,3 mi) mesafede.

Resort otelin denize sıfır restoran yemek servisi için ideal, bu mekan içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Odada yemek isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı var. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Okyanus Manzaralı
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Pacific Room
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x