Atmosphere Resorts & Spa

Negros Adası, Dauin
Atmosphere Resorts & Spa Genel
Atmosphere Resorts & Spa Genel
Atmosphere Resorts & Spa Genel
Atmosphere Resorts & Spa Genel
Atmosphere Resorts & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +77 fotoğraf
Atmosphere Resorts & Spa
Maayong Tubig Dumaguete Negros Adası, Dauin

Dauin bölgesindeki Atmosphere Resorts & Spa misafirlere okyanus kıyısında, Dauin Kilisesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Malatapay Pazarı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Talinis Dağı ile 10,1 mi (16,3 km) ve Robinsons Alışveriş Merkezi ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Bar/oturma salonu, plaj bar veya bir 2 havuz kenarı barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

44 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçeli
Family
Family Süit
Premium
Premium Süit
Premium
Premium Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Süit
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x