Villa Hilltop

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Villa Hilltop Öne Çıkan Resim
Villa Hilltop Dış Mekan
Villa Hilltop Dış Mekan
Villa Hilltop Dış Mekan
Villa Hilltop Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Villa Hilltop
Narigama Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Bu tatil evi misafirlere Hikkaduwa bölgesinde, plaj yakınında, Narigama Plajı ve Hikkaduwa Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Unawatuna Plajı ile 22,2 mi (35,7 km) ve Jananandharamaya Budist Tapınağı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 32-inç LED televizyon var. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere atari salonu/oyun odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3
3 Bedrooms Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x