Sajee Villa

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Sajee Villa Öne Çıkan Resim
Sajee Villa Dış Mekan
Sajee Villa Dış Mekan
Sajee Villa Dış Mekan
Sajee Villa Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Sajee Villa
Spring View, 1 Narigama Pathana Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Sajee Villa misafirlere Hikkaduwa bölgesinde, plaj yakınında, Narigama Plajı ve Jananandharamaya Budist Tapınağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Unawatuna Plajı ile 22,1 mi (35,6 km) ve Hikkaduwa Plajı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 11.30 ve 12.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için su kaydırağı ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x