Villa Blue Water Hikkaduwa

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Villa Blue Water Hikkaduwa Öne Çıkan Resim
Villa Blue Water Hikkaduwa Dış Mekan
Villa Blue Water Hikkaduwa Dış Mekan
Villa Blue Water Hikkaduwa Dış Mekan
Villa Blue Water Hikkaduwa Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Villa Blue Water Hikkaduwa
Leenawatta, Narigama Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Villa Blue Water Hikkaduwa konaklamanızda Hikkaduwa bölgesinde, tarihi bölgede, Hikkaduwa Plajı ve Hikkaduwa Mercan Resifi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu villa Hikkaduwa Milli Parkı ile 3,3 km (2 mil) ve Akurala Plajı ile 9,2 km (5,7 mil) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 2 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, mikrodalga fırın ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 46-inç düz ekran televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Bahçeli
Room
Family Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x