Vilacqua Boutique Guest Villa

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
Vilacqua Boutique Guest Villa Öne Çıkan Resim
Vilacqua Boutique Guest Villa Dış Mekan
Vilacqua Boutique Guest Villa Dış Mekan
Vilacqua Boutique Guest Villa Dış Mekan
Vilacqua Boutique Guest Villa Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Vilacqua Boutique Guest Villa
29 Pladda Drive Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

Vilacqua Boutique Guest Villa misafirlere Plettenberg Bay bölgesinde, plaj yakınında, Plettenberg Körfezi Plajı ve Van Plettenberg Beacon 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Old Timber Shed ile 1,4 mi (2,3 km) ve St Peters Anglican Church ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Blu)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Azzurro)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Arancio)
Room
Deluxe Süit (Rosa)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Giallo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x