Bayside Lodge

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
Bayside Lodge Genel
Bayside Lodge Genel
Bayside Lodge Öne Çıkan Resim
Bayside Lodge Dış Mekan
Bayside Lodge Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Bayside Lodge
5 Sanganer Avenue Garden Route Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

Bayside Lodge misafirlere Plettenberg Bay bölgesinde, havaalanı yakınında, Plettenberg Körfezi Plajı ve Van Plettenberg Beacon 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Old Timber Shed ile 1,4 mi (2,3 km) ve St Peters Anglican Church ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Bayside Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Harmony King or twin, en-suite & loun)
Kır
Kır Evi (Finch cottage + self catering)
Room
Oda (Honeysuckle King or twin, Jacuzzi )
Room
Süit, 2 Yatak Odası (Sunkissed, 1 bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x