Lala Panzi B&B

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
Lala Panzi B&B Genel
Lala Panzi B&B Öne Çıkan Resim
Lala Panzi B&B Dış Mekan
Lala Panzi B&B Dış Mekan
Lala Panzi B&B Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Lala Panzi B&B
1 Pendeen Crescent Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

Plettenberg Bay bölgesindeki Lala Panzi B&B misafirlere deniz kıyısında, Plettenberg Körfezi Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Robberg Doğa Koruma Alanı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Van Plettenberg Beacon ile 1,1 mi (1,7 km) ve Old Timber Shed ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Lala Panzi B&B misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 42 inç LCD televizyon ve uydu kanalları vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için ücretli su parkı, açık havuz ve spor salonu vardır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Rhino)
Süit
Süit (Elephant)
Giraffe
Giraffe Flatlet
Room
Süit (Buffalo )
Room
Süit (Symphony )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x