Anchorage Guest House

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
Anchorage Guest House Genel
Anchorage Guest House Genel
Anchorage Guest House Genel
Anchorage Guest House Genel
Anchorage Guest House Öne Çıkan Resim
Image More +49 fotoğraf
Anchorage Guest House
12 Entaa Drive, Upper Robberg Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

Plettenberg Bay bölgesindeki Anchorage Guest House misafirlere okyanus kıyısında, Plettenberg Körfezi Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Robberg Doğa Koruma Alanı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Garden Route Ulusal Parkı ile 12,6 km (7,8 mi) ve Arch Rock (Kemerli Kaya) ile 16,2 km (10 mi) mesafede.

Yemek servisi için The Fat Fish ideal, bu denize sıfır deniz ürünleri restoranı bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Gece kulübü, açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler 50 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Standard Double Room 2)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Standard Double Room 1)
Room
Süit (Upstairs Suite 4)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Standard Double Room 3)
Room
Superior Süit (Upstairs Suite 5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x