Vega Star Hotel

Yangon Region
Vega Star Hotel Genel
Vega Star Hotel Genel
Vega Star Hotel Öne Çıkan Resim
Vega Star Hotel Dış Mekan
Vega Star Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Vega Star Hotel
No.68, Oak Kyinn Station Road (16) Quarter Hlaing Township , Yangon Region

Vega Star Hotel misafirlere Yangon (Hlaing) bölgesinde, Yangon Teknoloji Üniversitesi ve National Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Myanmar Kongre Merkezi ile 2 mi (3,2 km) ve Yangon Üniversitesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Vega Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x