Hotel Sidney

Yangon Region
Hotel Sidney Genel
Hotel Sidney Genel
Hotel Sidney Genel
Hotel Sidney Genel
Hotel Sidney Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Sidney
No. 8L, Mindhama Rd, Btwn Parami Rd & Kyaik Wine Pagoda Rd, Mayangone Tsp , Yangon Region

Yangon (Mayangone) bölgesindeki Hotel Sidney misafirlere Myanmar Kongre Merkezi ve National Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yangon Teknoloji Üniversitesi ile 1,6 mi (2,5 km) ve Kyauk Daw Kyi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Sidney Dinning misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu ve karaoke mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 30 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Superior Oda, Sigara İçilebilir, Balkon
Room
Superior Oda (Junior)
Room
Royal Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilebilir
Room
Deluxe Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x