Hlaine Tet Hotel

Yangon Region
Hlaine Tet Hotel Genel
Hlaine Tet Hotel Genel
Hlaine Tet Hotel Genel
Hlaine Tet Hotel Genel
Hlaine Tet Hotel Genel
Image More +31 fotoğraf
Hlaine Tet Hotel
18B, Kyaik Wine Pagoda Road Near Thamine Junction , Yangon Region

Hlaine Tet Hotel misafirlere Yangon (Mayangone) bölgesinde, Yangon Teknoloji Üniversitesi ve National Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Myanmar Kongre Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kyauk Daw Kyi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

The Glass yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 98 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x