Aung Tha Pyay Hotel 3

Yangon Region
Aung Tha Pyay Hotel 3 Öne Çıkan Resim
Aung Tha Pyay Hotel 3 Dış Mekan
Aung Tha Pyay Hotel 3 Dış Mekan
Aung Tha Pyay Hotel 3 Dış Mekan
Aung Tha Pyay Hotel 3 Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Aung Tha Pyay Hotel 3
No 2/6, Thamine Railway Station Street Mayangone Tsp , Yangon Region

Aung Tha Pyay Hotel 3 misafirlere Yangon (Mayangone) bölgesinde, Yangon Teknoloji Üniversitesi ve Myanmar Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kyauk Daw Kyi ile 2,7 mi (4,3 km) ve National Museum ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı Aung Tha Pyay Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x