Vadim Apartments Vigo Panorama

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar
Vadim Apartments Vigo Panorama Öne Çıkan Resim
Vadim Apartments Vigo Panorama Dış Mekan
Vadim Apartments Vigo Panorama Dış Mekan
Vadim Apartments Vigo Panorama Dış Mekan
Vadim Apartments Vigo Panorama Oda Düzeni
Image More +49 fotoğraf
Vadim Apartments Vigo Panorama
Ivan Vazov 9 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar

Vadim Apartments Vigo Panorama misafirlere Nessebar bölgesinde, plajda, Nessebar Güney Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Arkeoloji Müzesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Güneşli Sahil ile 2,2 mi (3,6 km) ve Hristos Pantokrator Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Stüdyo, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x