Aphrodite Beach Hotel

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar
Aphrodite Beach Hotel Genel
Aphrodite Beach Hotel Genel
Aphrodite Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Aphrodite Beach Hotel Dış Mekan
Aphrodite Beach Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Aphrodite Beach Hotel
Perla 17 str. Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar

Aphrodite Beach Hotel misafirlere Nessebar bölgesinde, plajda, Nessebar Güney Plajı yakınında ve Ravda Merkez Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Güneşli Sahil ile 2,7 mi (4,3 km) ve Arkeoloji Müzesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 76 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Park Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Stüdyo, Balkon, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x