Beach Studio with Sea View

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar
Beach Studio with Sea View Genel
Beach Studio with Sea View Öne Çıkan Resim
Beach Studio with Sea View Dış Mekan
Beach Studio with Sea View Banyo Tipleri
Beach Studio with Sea View Mutfak
Image More +11 fotoğraf
Beach Studio with Sea View
Nesebar Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar

Bu apart daire misafirlere Nessebar (Nessebar Yeni Şehir) bölgesinde, Nessebar Güney Plajı ve Arkeoloji Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Güneşli Sahil ile 1,8 mi (3 km) ve Hristos Pantokrator Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Klimalı bu dairede küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için masa ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x