Utopia Boutique Hotel

Windhoek
Utopia Boutique Hotel Dış Mekan
Utopia Boutique Hotel Dış Mekan
Utopia Boutique Hotel Dış Mekan
Utopia Boutique Hotel Dış Mekan
Utopia Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Utopia Boutique Hotel
64-66 Nelson Mandela Road , Windhoek

Windhoek bölgesindeki Utopia Boutique Hotel konaklamanızda, Schwerinsburg Castle ve Heinitzburg Castle ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sanderburg Castle ile 1,2 mi (1,9 km) ve Turnhalle ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Utopia Boutique Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Windhoek bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x