The Windhoek Luxury Suites

Windhoek
The Windhoek Luxury Suites Öne Çıkan Resim
The Windhoek Luxury Suites Dış Mekan
The Windhoek Luxury Suites Dış Mekan
The Windhoek Luxury Suites Dış Mekan
The Windhoek Luxury Suites Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
The Windhoek Luxury Suites
Corner of Hebenstreit str & Josephwood Klein Windhoek , Windhoek

Windhoek bölgesindeki The Windhoek Luxury Suites konaklamanızda, Heinitzburg Castle ve Avis Dam ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Maerua Alışveriş Merkezi ile 2,2 km (1,4 mil) ve Zoo Park (Hayvanat Bahçesi Parkı) ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 11.00, hafta sonu 7.30 ve 12.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x