Capbon Guesthouse

Windhoek
Capbon Guesthouse Genel
Capbon Guesthouse Genel
Capbon Guesthouse Öne Çıkan Resim
Capbon Guesthouse Dış Mekan
Capbon Guesthouse Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Capbon Guesthouse
10 Friedrich Giese Street, Klein , Windhoek

Windhoek bölgesindeki Capbon Guesthouse konaklamanızda, Heinitzburg Castle ve Sanderburg Castle ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Turnhalle ile 1,4 mi (2,2 km) ve National Art Gallery ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada iyi vakit geçirmeniz için 60 cm düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Room
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Classic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x