Ushuaia Hotel & Clubbing

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Ushuaia Hotel & Clubbing Öne Çıkan Resim
Ushuaia Hotel & Clubbing Dış Mekan
Ushuaia Hotel & Clubbing Kahvaltı
Ushuaia Hotel & Clubbing Yerinde Yemek
Ushuaia Hotel & Clubbing Banyo Tipleri
Image More +17 fotoğraf
Ushuaia Hotel & Clubbing
Boulevard Mohamed VI, MH31 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Ushuaia Hotel & Clubbing misafirlere Marrakech (Agdal) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4 mi (6,5 km) ve Cinema Megarama ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Riad otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

50 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Standard
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x