Adam Park Hotel & Spa Marrakech

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Adam Park Hotel & Spa Marrakech Genel
Adam Park Hotel & Spa Marrakech Genel
Adam Park Hotel & Spa Marrakech Genel
Adam Park Hotel & Spa Marrakech Genel
Adam Park Hotel & Spa Marrakech Genel
Image More +43 fotoğraf
Adam Park Hotel & Spa Marrakech
7th Avenue Art, Agdal Tourist Area Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Adam Park Hotel & Spa Marrakech misafirlere Marrakech (Agdal) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Altıncı Muhammed Caddesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4 mi (6,5 km) ve Cinema Megarama ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

İtalyan mutfağı seven misafirler için TRAVIATA ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

226 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Prestige)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit (Pacha)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x