Kech Boutique Hotel & Spa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Kech Boutique Hotel & Spa Genel
Kech Boutique Hotel & Spa Genel
Kech Boutique Hotel & Spa Genel
Kech Boutique Hotel & Spa Genel
Kech Boutique Hotel & Spa Genel
Image More +91 fotoğraf
Kech Boutique Hotel & Spa
Avenue Mohammed VI Zone touristique de l'Agdal Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Kech Boutique Hotel & Spa misafirlere Marrakech (Agdal) bölgesinde, Agdal Bahçeleri ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Saadi Türbesi ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 4,8 km ve Koutoubia Minaresi ile 4,9 km mesafede.

BARRAKECH yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 72 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Executive
Executive Süit
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x