Amani Villas Nature Retreat

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi
Amani Villas Nature Retreat Genel
Amani Villas Nature Retreat Genel
Amani Villas Nature Retreat Genel
Amani Villas Nature Retreat Öne Çıkan Resim
Amani Villas Nature Retreat Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Amani Villas Nature Retreat
Michamvi East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Michamvi

Michamvi bölgesindeki Amani Villas Nature Retreat misafirlere okyanus kıyısında, Pingwe Plajı ve Michamvi Kae Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dongwe Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Bwejuu Plajı ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel havuz olan 4 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x