UNO Design Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
UNO Design Hotel Genel
UNO Design Hotel Genel
UNO Design Hotel Genel
UNO Design Hotel Genel
UNO Design Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +75 fotoğraf
UNO Design Hotel
Rishelievska Street, 17 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

UNO Design Hotel misafirlere Odessa merkezinde, Odessa Yahudi Topluluğu - Tikva ve Odesa Philharmonic Theatre ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Odesa Numismatics Museum ile 0,4 mi (0,6 km) ve Pushkin Museum ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 49 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, ayrı oturma alanı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Odessa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Teras, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Signature Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Balkon/Veranda
Room
Signature Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x