Ayvazovsky

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Ayvazovsky Genel
Ayvazovsky Genel
Ayvazovsky Öne Çıkan Resim
Ayvazovsky Dış Mekan
Ayvazovsky Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Ayvazovsky
Bunina Str., 19 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Ayvazovsky konaklamanızda Odessa merkezinde, Odesa Archaeological Museum ve Odessa Ulusal Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Athena ile 0,9 km (0,6 mil) ve Palais Royal ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

27 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Odessa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Attic)
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Attic)
Standard
Standard Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
Süit
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x