Premier Geneva Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Premier Geneva Hotel Genel
Premier Geneva Hotel Genel
Premier Geneva Hotel Genel
Premier Geneva Hotel Öne Çıkan Resim
Premier Geneva Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Premier Geneva Hotel
Evreyskaya street, 32 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Premier Geneva Hotel misafirlere Odessa merkezinde, Odessa Yahudi Topluluğu - Tikva yakınında ve Odesa Philharmonic Theatre ile yürüyerek 7 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Odesa Numismatics Museum ile 0,4 mi (0,6 km) ve Pushkin Museum ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x