United Motel Entebbe

Entebbe
United Motel Entebbe Genel
United Motel Entebbe Öne Çıkan Resim
United Motel Entebbe Dış Mekan
United Motel Entebbe Dış Mekan
United Motel Entebbe Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
United Motel Entebbe
7d Moroto Close Entebbe , Entebbe

Entebbe bölgesindeki United Motel Entebbe konaklamanızda, Entebbe Golf Kulübü ve Victoria Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Entebbe Botanik Bahçesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve Imperial Shopping Mall ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x