Admas Grand Hotel

Entebbe
Admas Grand Hotel Genel
Admas Grand Hotel Genel
Admas Grand Hotel Genel
Admas Grand Hotel Öne Çıkan Resim
Admas Grand Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Admas Grand Hotel
Circular Road , Entebbe

Entebbe bölgesindeki Admas Grand Hotel misafirlere ana cadde üzerinde, Entebbe Golf Kulübü ve Victoria Gölü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Imperial Shopping Mall ile 1,4 mi (2,3 km) ve Sesse Islands ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restaurant, Admas Grand Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Golf Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Golf Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x