Central Inn Hotel Entebbe

Entebbe
Central Inn Hotel Entebbe Genel
Central Inn Hotel Entebbe Genel
Central Inn Hotel Entebbe Genel
Central Inn Hotel Entebbe Öne Çıkan Resim
Central Inn Hotel Entebbe Kahvaltı
Image More +7 fotoğraf
Central Inn Hotel Entebbe
45 Church Rd , Entebbe

Central Inn Hotel Entebbe misafirlere Entebbe bölgesinde, havaalanı yakınında, Entebbe Golf Kulübü ve Victoria Gölü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Entebbe Botanik Bahçesi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Imperial Shopping Mall ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Garden yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

45 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve terlik vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Entebbe bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x